CARTA ALS SAVIS D’ORIENT

Mt 2,1 explica que desprès del naixement de Jesús vingueren a visitar-lo uns savis d’Orient.

Aquests savis, als que V. Lamsdorff identificava com a mestres budistes, des del ‘establishment’ s’identifiquen com a REIS, i des de la percepció popular com a MAGS,  posseeixen poders màgics sensacionals i extraordinàriament poderosos.

1-reis-maghs-amb-barretina

El dia dels Sants Innocents – que hauríem de postular com a Festa Nacional de Catalunya – tenia una pensada; us convido a escriure una carta als savis d’Orient en la que els demanen allò que el món, les persones , i totes les manifestacions de vida necessitem, no s’hi val carregar tots els neulers als polítics, honestament hem d’acceptar que una bona part de culpa en que les coses funcionin malament, és nostra, teva, meva, seva.

Segur que tots plegats farem una llista complerta , animeu-vos !!

Necessitem salut, pau, llibertat , fraternitat autèntica, justícia, que els drets a la feina, l’educació, la sanitat, la vivenda, l’assistència als més desvalguts,…, que recull la Constitució de 1978, siguin EXIGIBLES per la ciutadania, i d’obligat compliment per part DEL ESTADO ESPAÑOL.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per acabar amb la corrupció, i amb els corruptes

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per evitar TANTES MORTS, en tots els conflictes del món.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per acollir a casa nostra a TOTHOM que ha tingut de marxar de la SEVA.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar que hem de fer per retornar la vida a la Catalunya ‘interior’, per reequilibrar el país, perquè el somni de la Catalunya rica i plena, no sigui un malson.

Els savis d’Orient ens haurien d’explicar perquè hem permès que una norma aprovada per un parlament sota sospita, esdevingui un DOGMA DE FE.

Savis d’Orient , Catalunya s’ha portat bé, fins i tot massa bé, esperem amb ànsia, que ens facin arribar els seus consells, i que expliquin a la resta del món la nostra ‘particular’ situació.

La publicaren al NADAL DE CONTE de www.guimera.info

https://guimera.blog/contesnadal/?p=750

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.