ELS REIS PORTEN CARBÓ ALS POLITICS

Clemens Schell, havia escrit EL REIS NO VINDRAN, i  avui dia 5 de gener de 2021, semblava que les seves havien estat paraules profètiques, les autoritats  ordenaven el retorn a l’estat d’empresonament “ municipal” a  tot Catalunya a partir del dijous 7.

En alguns llocs es continuaria fent el clàssic “ teatre”, fins i tot, malgrat el gran nombre d’immigrants africans, es continuarien pintant de color negre les cares d’alguns dels figurants que farien de Baltasar.

Clemens Schell, havia fet una carta als reis en la que enlloc de  demanar-los que  ens portessin coses – que convenien i molt en aquet país empobrit, per la pèssima gestió de la “ res pública”  -, els pregava que se les emportessin , la llista començava amb la la Covid.19,  i continuava amb  la injustícia , la repressió, la misèria , la corrupció , ….,

Les dades de víctimes de la Covid.19 a  Madrid – que no estaven actualitzades , deien ; cifra acumulada de fallecidos suman 19.530 y Sanidad Mortuoria ha contabilizado 4.980 en centros sociosanitarios, 13.350 en hospitales, 1.170 en domicilios y 30 en otros lugares. L’extrapolació al REINO DE ESPAÑA situava les víctimes DIRECTES de la Covid.19 en 152.985 persones.

Els reis,  enviaven des de l’Orient, un   bon grapat de carbó als poders polítics del REINO DE ESPAÑA.

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.