NADAL ARRIBARÀ

Vivim un present estressant,  el genocidi d’Israel sobre Gaza, i la indiferència de les mal dites democràcies.

L’ànim de revenja  que mantenen curiosament els descendents dels que s’alçaven en armes contra el govern LEGÍTIM i DEMOCRÀTIC de la II República.

L’augment constant dels preus provocat en part pels conflictes bèl·lics, Ucraïna, Etiòpia, Iemen , Malí, Níger, Burkina Faso, Somàlia, Congo , Moçambic,… ,  i altrament per la cobdícia il·limitada dels mercaders capitalistes.

Afegim aquí les arribades de persones que fugen d’aquelles guerres, dels efectes devastadors de l’escalfament global, de la misèria , de … , i dels beneficis que tot això, ha comportat, comporta i comportarà mes en el futur als mercaders capitalistes, i als molts  corruptes que col·laboren en aquest tràfic.

Ja es veuen llums nadalenques pels carrers – el vent n’ha fet malbé algunes – ,  els comerços ja prepararen la seva cantarella, i a les fàbriques de torrons fan hores extraordinàries.

I, arribarà Nadal, i alguns amb el cor trencat – no gaires dissortadament – prepararan el Tió, l’arbre i les llumetes, i els àpats nadalencs, amb els fills,  els pares, els avis,…

I, es lliuraran regals, es desitjaran felicitat,.., cal fer-ho pels infants, pels avis, per,…

Recordeu algun Nadal, sense conflictes en algun lloc d’aquest món?

 

 

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.