LA LLEI DEL PÈNDOL I LA LLEI DEL MIRACLE

Repassava els dècims i les participacions de la  loteria del sorteig de Nadal, el resultat 0€, em complaïa.

Imagino que algun lector es sorprendrà per l’anterior afirmació,  com és possible que algú  manifesti sentir-se complagut de no tenir ni un trist reintegrament en el sorteig de la loteria de Nadal?.

Imagino que tothom  sap que és un pèndol, i fins ha sentit parlar de la “llei del pèndol”.

De forma breu,  tant a nivell personal, com familiar, com social, sempre que ens succeeix un esdeveniment feliç o infeliç , ens cal esperar que es produeixi un altre esdeveniment en sentit contrari –  encara que no necessàriament – de la mateixa forma.  Així,  quan em confirmaven que el tumor que m’havien extret practicant una resecció del budell prim, tenia un cert nivell de malignitat, rebia la noticia – que podeu qualificar d’infeliç – amb cristiana resignació.

Quan acabava de repassar els dècims i les participacions de la  loteria del sorteig de Nadal amb resultat negatiu,  constatava que el pèndol encara no havia fet el moviment de reacció contrari, i sospesava – amb il·lusió-   la possibilitat que aquest es produís quan inicies el tractament de quimioteràpia.

Us direu, i amb tota la raó, que no hi ha cap evidència que vingui a confirmar aquest “ pressentiment” ,  tant cert però, com que tampoc hi ha cap evidencia de que finalment no sigui així, oi?

A algú li sonarà això de la “ Llei del Miracle” , oi?.

Si creieu  a ulls clucs , que un fet es produirà,  de ben segur que es produirà.

Bon Nadal i que el proper any 2023 ens porti moltes alegries !!!!!

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.