TAMAGOCHI

Algú recordarà aquest nom,  el d’una mascota “ virtual “ que depèn absolutament de la cura i atenció que li dona el seu propietari.

https://www.metadata.cat/noticia/1368/tamagotxi-reneix-25-anys-despres-forma-smartwatch

L’artefacte pretenia “ socialitzar “ una generació que apuntava un creixement exponencial de les conductes antisocials, i el  joisme,  l’estat psicològic d’exaltació del jo a partir de l’ús desmesurat de la pròpia imatge i persona a través de la comunicació digital, i l’absoluta certesa de ser  el centre de l’univers i que les opinions o interessos  particulars i personals, són més importants que els dels altres.

Conservo un rellotge despertador amb corda manual que durant molts anys ha respost a la necessitat d’aixecar-me a una determinada hora per començar la jornada, jo li donava corda, i ell, em despertava SEMPRE a l’hora convinguda.

Ara, amb els mòbils, aquesta funció es pot programar, i si tens un bon aparell,  no cal  connectar-lo a la xarxa elèctrica per a recarregar la bateria CADA DIA, i en tot cas, quan ho fem no és únicament per la utilitat del rellotge, oi?.

Aquest any 2023, el meu vell rellotge de corda manual, ha estat un bon company,  li havia de donar corda,  encara que personalment em sentis  “  destrossat “ , això era una de les “ meves feines diàries” ,  aplicava aquí la premissa  de  que   si ens  és possible cal estar sempre “ ocupats”,  això evitarà – i és molt d’agrair – que estem SEMPRE preocupats.

Espero moltes i bones noves aquest Nadal, i el proper 2024 que desitjo feliç per a tothom

Ah!, si no teniu res millor que fer, us recomano que us feu amb un rellotge despertador de corda, mantenir-lo actiu us ajudarà a passar  el temps.

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.